• YouTube KIQMOTOPIA
  • niconico
  • SoundCloud KIQMOTOPIA
  • Facebook KIQMOTOPIA
  • Twitter KIQMOTOPIA
  • Instagram KIQMOTOPIA

© 2019 by KIQMOTOPIA

Isi sing diduweni
Sampeyan kudu setuju yen sampeyan tuku sembarang isi ing KIQMOTOPIA
1.Apa maneh ngasilake isi sing sampeyan tuku ing kahanan apa wae.
2.KIQMOTOPIA nduweni hak cipta kabeh hak cipta ing situs web (kalebu SNS).


Supaya sampeyan ora bisa ngedol / nyebarake gratis / digunakake kanggo komersial karo isi tanpa ijin.
 

 


Isi GratisDownload
Kabeh karya situs web dilisensi lisensi ing Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/

 

 


Kisah Para Rasul
1.Monetisasi karo Isi Kita.
2. Nganggo pidato sing sengit utawa apa wae sing dikarepake.
Yen sampeyan ngilangi istilah panggunaan (kaca iki), kita kudu gelem nerbitake tuntutan hukum yen perlu.

Yen sampeyan nggunakake piranti komersial, hubungi kula.